dimarts, 5 de març del 2013

Els detalls del sopar

Companys i companyes, 

El moment que estaveu esperant, ja ha arribat. I ha trigat perquè aquest no serà un sopar normal. 

Tot el que menjareu està fet o produït per gent del poble de Llerona o de la zona. 

El brou, i la salsa Romesco pels calçots ens els fa en Pep Salsetes.
Els calçots, collits a Llerona, els farem nosaltres amb ajuda de gent del poble.
Les mongetes també son de Llerona i les courà el Jaume de la penya Barcelonista, que també ens ajudarà a coure la botifarra i serà qui ens serveixi els #GinGins (tot i que potser serà l'Elena o alguna altra noia molt simpàtica).
I el postre, que serà una sorpresa, ens el fa l'Alberto.

Hem fet aquest sopar amb molta il·lusió per tots vosaltres, així que esperem que us agradi molt!


Pels que no sabeu com arribar, us adjuntem un mapa. El camí més senzill és des de la C-17 (tenim sortida pròpia), així que els que vingueu de la c-60, si no coneixeu molt el camí, us recomanem que aneu a buscar la C-17.
Els que vingueu per l'AP7 sortiu també per la C-17, que no té pèrdua. #totrecte


Notes:

- Atenció al cartell de RADAR!! No volem fotos!
- Està indicat tant venint de Vic com de Barcelona, no penseu que heu d'anar a Vic i tornar (que ens coneixem amb alguns/nes)
- Si teniu dubtes, contacteu amb nosaltres i us ajudarem (de debò que no té pèrdua)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada