dijous, 7 de març del 2013

Actualitzacions!

Bona nit a tots!

Com heu pogut llegir a les piulades, estem molt contents a l'#11M2013Llerona!

No només ens ho estem passant de conya organitzant aquest sopar, sinó que avui ha estat un dia ple de bones notícies, que ens fan estar somrient tota l'estona.

Per començar, i per els que patiu pel fred, ens han confirmat que tindrem una carpa per a parar el vent i la pluja en cas que vingui. Volem que estigueu el més confortables possible.

A @naciogranollers ens han dedicat un article, amb el protagonisme de l'adhesió al sopar de Ignacio Fuentes Albesa, president de Noves Generacions del PP de Sant Cugat del Vallès. És una assistència estranya, però ho agafa amb molt bon humor, i esperem que tingui un sopar molt agradable, veient que el moviment independentista no pararà fins que ho aconseguim i que som una gent collonuda!


Després de dinar en David Gesalí ens ha confirmat que vindrà al sopar, i que ens farà una xerrada súper interessant sobre una joia de Llerona: el camp d'aviació de Rosanes. Aquest camp d'aviació va ser el darrer en tota Catalunya en resistir contra el franquisme. Una joia poc coneguda, però no per això menys impressionant.
La xerrada serà a dins del Consell de Poble a les 20:30. Us preguem puntualitat perquè el sopar començarà a les 21:00! 


I a mitja tarda, hem rebut una trucada que esperavem tot el dia. Ens acompanyarà al sopar la Isona Passola, la directora catalana que està preparant la pel·lícula l'Endemà, que es finançarà a través d'un Verkami, perquè la societat civil serà qui el faci possible, ja que les administracions no poden (no us sona al mateix que la independència del nostre país?).

Ara ja només falta que el Quim Masferrer ens digui que pot venir per fer-ho complet! ;)

A partir d'aquí, només pot haver més alegries com, per exemple, que ens inundeu el correu de confirmacions d'assistència. 

Gràcies a tots pel vostre suport! 

Nosaltres anem ara sopar amb la satisfacció de tots els que ens esteu recolzant i els que vindreu al sopar!

Salut i independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada