dijous, 18 d’octubre del 2012

Hola a tots els piuladors des de Santpedor!


Agafant el relleu de Sant Martí de Tous, estem preparant la que serà la segona piulada a favor de la independència del nostre petit però gran país.

Aquest cop serà un dinar, i estem preparant tota una sèrie d'activitats que de ben segur us deixaran amb la boca oberta. Des d´una ruta turística guiada per Santpedor (i gratuïta!!!) passant per la casa del gran Pep Guardiola,  fins a activitats per als més petits per tal que també s'ho passin bé.

De fet tots ens ho passarem genial, i d'aquesta manera mantindrem la flama de l' #11s2012 tan viva com el primer dia, fins a aconseguir la independència. Esperem que sigui molt aviat.

Aneu visitant la web, aviat us informarem de les activitats que durem a terme i dels horaris, així com també del preu del dinar. Però no cal preocupar-se, es tracta d'un dinar popular, per tant no ens haurem de rascar la butxaca, això sí, veniu preparats per passar un gran dia i veure les cares dels que parlem cada dia a travès del Twitter. Guanyarem en humanitat.

Recordeu:
Per apuntar-vos cal que envieu un correu electrònic a l'adreça piuladesalafresca@gmail.com indicant el vostre nom, cognoms, població i edat.

Us recomanem que no espereu fins a l'últim moment, ja que tindrem un aforament màxim d'assistents.

Seguim!!!! No pararem!!! #NiUnPasEnrere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada