diumenge, 9 de desembre del 2012

Les Piulades a la fresca ja han arribat a Vilablareix!

Hola companys i companyes! Aquest mes de Desembre, últim mes de l'any i segons els maies, ultim mes de la història, el gran honor d'organitzar el sopar de piulades a la fresca ha recaigut a Vilablareix. El sopar es celebrarà a les 9 del vespre al restaurant La Tempordada al carrer Montnegre, 62. La vetllada constarà d'un meravellós sopar fet a mida pels piulaires que vinguin. El menú que costarà 12€ i es basarà en torrades amb embotit i amanides de primer i botifarra amb seques/patates de segon.

Si veniu per l'autopista no tindreu cap problema en trobar-ho. I de passada fem uns #novullpagar de rigor que ja el tenim una mica rovellat ;). A la pàgina del restaurant hi trobareu el mapa de com arribar-hi però per si de cas us n'adjuntem un altre: http://callejero.paginasamarillas.es/vemaps/mapa.asp?lat=41.956634&lon=2.79793&mode=n

Al final del sopar, es desvetllarà on es celebrarà la propera trobada de piuladors/es independentistes. I així @Cada11CadaMes fins que assolim la independència.

Us esperem amb els braços oberts, amb el cor calent i amb el cap pensant en el nostre país com a estat independent d'aquest invent anomenat Espanya!

Feu-li cas a en Joel Joan, ell mai s'equivoca!



No us ho perdeu!

Signat: Equip de Vilablareix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada